Pocetna

Aluminijski sustavi za arhitekturu

*Područja ogranicenog pristupa
01 6264107

PROJEKTI AD HOC

Svjesni da svaki arhitektonski projekt ima svoje posebnosti i identitet, CORTIZO ima poseban dio u Odjelu za arhitekturu i inzenjering, posvecen iskljucivo ostvarenju ad-hoc projekata kako bi se zadovoljila kreativna sloboda arhitekta.
 


Iz ovog odjela, a na temelju fleksibilnost i inovacija CORTIZO strucnjaci suraduju ruku pod ruku s arhitektima, dizajnerima i monterima fasada kako bi razvili specificna rjesenja kojima bi se osigurala savrsena integracija CORTIZO stolarije u arhitektonskom dizajnu svakog projekta.

URED  IDOM U BILBAO          
URED MRW U BARCELONICortizo je razvio Ad Hoc sustav za zastitu od sunca lamelama za novi korporativni ured inzenjerske tvrtke Idom u Bilbau. Projekt koji je razvio arhitekt Javier Perez Uribarri, vodeci ACXT (brend arhitekture Idom grupe) je izgraden od rekonstrukcije skladista stare luke uz kanal Deusto. To je jedinstven i inovativan pristupu  koji vec stoji kao nova ikona Bilbaoa.


                  
Sistemista Cortizo je izabran od strane Nomen arhitekata barcelonskih studija da razviju ad hoc stolariju za procelja novog sjedišta tvrtke MRW. Smjesten u L'Hospitalet de Llobregatu ovaj projekt je konstruktivan primjer uporabe i razvoja rjesenja za poboljanje energetske ucinkovitosti i prvi je dobio izvrsni certifikat BREEAM u Spanjolskoj.

      


             

KREATIVNOST::AACCENTIA::REALIZACIJA